יריב

נסיעה בנתיב תחבורה ציבורית

קיבלתי דו"ח על נסיעה בנתיב של תחבורה ציבורית שמוקצה לאוטובוסים בשעות מסוימות ביום אין סימון ברור ואין כמה תמרורים שמזהירים יש שלט אחד שרק אם נוסעים 20 קמ"ש אפשר לראות אותו וגם לא הפרעתי לאוטובוסים זה לא עניין את השוטר האם דו"ח שניתן בנסיבות האלה מבוטל?

עו"ד גלעד כצמן

שלום כל עוד מופיע תמרור בכניסה לנתיב ו/או קיים סימן על הכביש לפיו המדובר בנתיב תחבורה ציבורית הרי שהדוח מוצדק באם לא קיים כל תמרור או קשה מאד להבין כי מדובר בנתיב ציבורי ואכן לא הבנת זאת, ניתן לבקש להשפט תוך כדי הזמן המצויין על הדוח. בהצלחה