דליה

מי הבעלים וחישוב עלויות

שלום, רכשתי בית פרטי חד קומתי ובצמידות אליו נקבע פח זבל למספר דיירים. העיריה הסכימה לבטל את מיקום הפח. 1. למי שייך השטח כעת: לעיריה/לקבלן ? 2. האם הקבלן יכול לחייב אותי לרכוש את השטח 2. במידה וארצה/אדרש לרכוש את השטח, כיצד נקבע התמחור לשטח זה (מה היחס לחישוב בין עלות קרקע ללא בנייה לבין הקרקע שעלייה קיימת בניה) תודה, דליה

item.Author מנהל הפורום עו"ד חיים מסילתי

השטח שייך לדיירים. לדעתי כבר רכשת אותו כחלק מהשטח המשותף בבניין. תמחור השטח (באם אכן יש לרכשו) נעשה על ידי שמאי מקרקעין שבודק הדבר נקודתית.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שמאי מקרקעין