איתן

ערך עמוד להעברת כבלים של הוט

בחצר ביתי, תקוע עמוד לצורך העברת כבלים של הוט. העמוד הוצב באישורי לפני 23 שנים אלא שהיום דרשתי מהוט להוציא את העמוד. הגשתי תביעה על כל יום שהעמוד ממשיך להיות תקוע בחצר ביתי מהיום שבו הוט נדרשה להוציא את העמוד. הערכת השווי התבססה על ערכו של העמוד כאמצעי לייצור הכנסה להוט בכך שהוא משרת לקוחות רבים (אני התנתקתי מהוט) אלא שלפי כתב ההגנה נראה שאזדקק להערכת שמאי לצורך הסכום הנתבע והייתי רוצה לדעת כיצד מתבצע הערכת השווי על-ידי שמאי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד חיים מסילתי

ישנן כמה גישות להערכה מסוג זה. היוון הכנסות היא אחת מהן כמו גם אובדן תשואה אלטרנטיבית (ראה פס"ד גבעת האנטנות לעניין תל ברוך).

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שמאי מקרקעין