סמי

איחור בהגשת ערעור על היטל השבחה

במהלך הוצאת היתר בנייה על בית שונתה התב"ע בישוב, שניתי את התוכניות בהתאם וכתנאי להיתר נדרשתי להיטל השבחה גבוהה מאוד. ניתנו לי 45 יום לערער (45 יום אלה כללו את חגי תשרי) חלק מהשמאים עליהם פניתי יצאו לחופשה וחלק לא היו נגישים. אחרי כ-55 יום נמצא שמאי שעבד בצורה קולקטיבית עם כל תושבי הישוב שעברו תהליך כמו שלי והוא גם הביא להחזר כספי גדול בשומה המכרעת (כולם על תנאים דומים ותמחור דומה) אני פניתי אחרי 55 יום לועדה המקומית ולמשרד המשפטים אך לאחר שנה של אי מתן תשובה הם פסקו סופית שאין מקום להתיר לי לערער. מה ניתן לעשות ? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד חיים מסילתי

לפנות למועצת השמאים בכתב, להסביר את הנסיבות של המקרה ואולי אולי יאפשרו לך להגיש באיחור...

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שמאי מקרקעין