שי

טיפול בתלונות שווא דרך העמדת הגרושה על מעשיה

הוגשו נגדי תלונות שווא חמורות שנסגרו מחוסר אשמה כמו כן במהלך הליכים משפטיים ואחרים הוגשו על ידי גרושתי תצהירים שיקריים בעליל לבית המשפט לבית הדין הרבני ולהוצלפ בכלל זה דיווחים על צו הרחקה שלכאורה קיים כאשר לא היה כזה כמו כן דברים ברוח דומה נמסרו למוסדות הלימוד של ילדי ולמטפלים רפואיים הכל במטרה להרחיק את ילדי ממני. מה ביכולתי לעשות כדי לקדם העמדת גרושתי לדין על מעשיה

item.Author מנהל הפורום עו"ד פנינה יחזקאל כחלון

שלום שי כאשר מוגשת תלונת שווא, ולבסוף תיק החקירה נסגר מחוסר אשמה. ראשית, נדרשת הוכחה כי המתלונן פעל בחוסר תום לב בהגשת תלונת הכזב, לאחר הוכחה זו עומדים בפני הנפגע שני דרכים להתמודדות עם תופעת "תלונות שווא": האחד, במישור הפלילי, כאשר המשטרה מגישה כתב אישום כנגד המתלונן והדרך השנייה במישור האזרחי, כאשר האזרח הנפגע מגיש תובענה לבית משפט כנגד המתלונן לפיצויים בגין תלונת השווא. אם הוגשו תצהירים שקריים הרי שהדבר חמור שבעתיים ועולבה בקנה אחד עם שיבוש הליכי משפט .