משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתלונות שווא טיפול בתלונות שווא דרך העמדת הגרושה על מעשיה

מנהלי הפורום

עו"ד פנינה יחזקאל כחלון

עו"ד פנינה יחזקאל כחלון

עו"ד ומגשרת בתחום דיני המשפחה וירושה. מאז הסמכתה ניהלה תיקים הקשורים לדיני המשפחה על כל היבטיהם. בעלת תואר LL.b במשפטים של הקריה האקדמית קריית אונו. לעו"ד יחזקאל-כחלון, ניסיון רב בהופעות בבתי משפט בבתי הדין הרבנים ועדות וכיוצ"ב והצלחה מוכחת בפסקי דין בתיקים מורכבים. עו"ד יחזקאל -כחלון הינה יו"ר ועדה במחוז תל אביב שבלשכת עורכי הדין העוסקת בנושאים כמו תלונות שווא וניכור הורי וחברה בוועדת משפחה.

קביעת פגישה
0776670446
חזרה לפורום

טיפול בתלונות שווא דרך העמדת הגרושה על מעשיה

שי
שי

הוגשו נגדי תלונות שווא חמורות שנסגרו מחוסר אשמה כמו כן במהלך הליכים משפטיים ואחרים הוגשו על ידי גרושתי תצהירים שיקריים בעליל לבית המשפט לבית הדין הרבני ולהוצלפ בכלל זה דיווחים על צו הרחקה שלכאורה קיים כאשר לא היה כזה כמו כן דברים ברוח דומה נמסרו למוסדות הלימוד של ילדי ולמטפלים רפואיים הכל במטרה להרחיק את ילדי ממני. מה ביכולתי לעשות כדי לקדם העמדת גרושתי לדין על מעשיה

RE:
עו"ד יחזקאל-כחלון פנינה
עו"ד יחזקאל-כחלון פנינה

שלום שי כאשר מוגשת תלונת שווא, ולבסוף תיק החקירה נסגר מחוסר אשמה. ראשית, נדרשת הוכחה כי המתלונן פעל בחוסר תום לב בהגשת תלונת הכזב, לאחר הוכחה זו עומדים בפני הנפגע שני דרכים להתמודדות עם תופעת "תלונות שווא": האחד, במישור הפלילי, כאשר המשטרה מגישה כתב אישום כנגד המתלונן והדרך השנייה במישור האזרחי, כאשר האזרח הנפגע מגיש תובענה לבית משפט כנגד המתלונן לפיצויים בגין תלונת השווא. אם הוגשו תצהירים שקריים הרי שהדבר חמור שבעתיים ועולבה בקנה אחד עם שיבוש הליכי משפט .