רויטל

סעיפים שמומלץ שיופיעו בהסכם שלום בית

אנחנו לפני חתימה של הסכם שלום בית בכתב מה מומלץ שיהיה כתוב בהסכם מבחינתי?

עו"ד הילה בורנשטיין

רויטל שלום, כאשר עורכים הסכם לשלום בית רצוי גם שיכלול הסכם לגירושין למקרה ששלום הבית ייכשל, הסכם אשר יכלול בין השאר את הסכמותיכם לעניין אופן חלוקת הרכוש, משמורת הילדים ועוד. יחד עם זאת, שאלתך כללית ומקיפה מידי ואינה מתאימה לפורום, זאת כיוון שהסכם מורכב מפרמטרים רבים אשר חלקם תלוי במצבכם האישי, הכלכלי, בהסכמותיכם ועוד, ולא ניתן לענות "על רגל אחת" מה מומלץ שיהיה בהסכם. מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי. בהצלחה