אנונימית

בעלי ביקש שלום בית ומתעלם ממני

בעלי ביקש בבית הדין הרבני שלום בית ואני הסכמתי. אבל עכשיו הוא בכלל לא מתנהג כמו מישהו שמעוניין בשלום בית. הוא מתעלם וממני וכמעט לא מגיע הביתה. ביקשתי ממנו שנלך ליועץ זוגי אבל הוא מסרב ואומר שלא צריך יועץ. מה עושים במצב כזה?

עו"ד הילה בורנשטיין

שלום לך, כדאי שתנסי לברר האם בעלך מעוניין בשלום בית אמיתי, או שהוא רק מנסה להרוויח זמן. מומלץ שתנסי לשבת עם בעלך לשיחה מלב אל לב, אולי בתיווך של בן משפחה או חבר משותף ותנסי להבין לאן הרוח נושבת. במידה ותתרשמי שאכן אין עם מי לדבר, ובעלך לא באמת מעוניין בשלום בית, ניתן לפנות לבית הדין הרבני ולטעון לשלום בית מעושה מצד בעלך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שלום בית