דורית

עסקת קומבינציה שכר טרחה

מהו שכט המקובל בעסקת קומבינציה ומה הוא כולל. האם כולל את שכ"ט בגין מכירת הדירות שיקבל בעל הקרקע, השגות עררים בגין היטל השבחה וכו. ברור שזה עניין למו"מ. אבל בדרך כלל יש איזה "נורמל" בשוק. תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמית דביר

ייצוג בעלים בעסקת קומבינציה דורש מומחיות ברמה הגבוהה ביותר בנדל"ן. מדובר באחת העסקאות המורכבות ביותר שכוללת בתוכה עניינים רבים. אין דבר כזה "נורמל" כיוון שזה תלוי בהיקף העסקה, מספר הבעלים המיוצגים, השירות הנדרש וכו'. מומלץ לקבל הצעה נוספת ממשרד עורכי דין המתמחה בנדל"ן ושיש לו ניסיון בייצוג בעסקאות קומבינציה.