reb

קיצוץ בשטח הדירה שהובטחה בחוזה

קנינו דירה על הנייר. כרגע שנתיים לאחר החוזה עדיין בתחילת הבנייה. לפני כחודש הודיע לנו היזם שבמקום 71 מ"ר הדירה שונתה ל60 מ"ר.השרטוט עם הפרטים 71 מ"ר מופיע בחוזה. כמובן שאנו מעוניינים לתבוע השאלה מה המקסימום שאנו יכולים לקבל במידה ואכן הסעיפים בחוזה לטובתינו. האם בכלל שווה לנו לתבוע? (הוא הבטיח שיוריד לנו 10 אלף- צחוק).

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמית דביר

מדובר בשאלה שמאית, ערך הדירה ירד ולכן ודאי ששווה לתבוע את מלוא הפיצוי המגיע בהנחה שעדיין רוצים את הדירה.