ינון זמיר

האם אני צריך לשלם למתווך

מתווך ללא רשיון תיווך הראה לי דירה והחתים אותי על טופס תיווך. קניתי את הדירה ואני לא מוכן לשלם לו בגלל שאין לא רשיון. מהמשרד שלו טוענים שהמתווך ייצג אותם והם שלחו אותו להראות לי את הדירה ולהחתים אותי למרות שאין לו רשיון. האם אני צריך לשלם דמי תיווך?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אכן מתווך ללא רישיון לא יכול לעשות פעילויות השמורות למתווך בלבד. הוא כן יכול לעשות פעולות מנהליות/ משרדיות. השאלה אם היה מעורב עוד מתווך עם רישיון בכל ההתנהלות מולך? או שהתנהלת רק מול אותו אחד בלי הרישיון לאורך כל הדרך? בהצלחה רבה,