עדי מ

שכר טרחה עבור עו"ד בנושא עסקת נדל"ן על שני מגרשים לבניית שני בניינים

שלום, במסגרת עסקת נדלן להעברת בעלות על 2 מגרשים המיועדים לבנייה, לאחר הפשרתם מול העירייה. הסכם שכר טרחה עבור העו"ד המטפל הינו בתהליך, העו"ד מבקש לחתום מולו ומול שותף שלישי שגם הוא עו"ד (ומשפחה (אח)) והסיבה לכך לא ברורה, לטענת העו"ד זה עבור עזרה בטיפול התיק, האם להסכים? או להתעקש לחתום רק מול עו"ד אחד ולא שניים?

שגיא בכור, עו"ד ונוטריון

שלום רב אין מניעה לחתום מול עו"ד נוסף - צריך רק לוודא שאין התחייבות לשלם שכ"ט מוגדל בעקבות כך. הייתי מציין כי נחתם הסכם שכ"ט מול 2 עו"ד באותו העניין ומצרף את ההסכם השני כנספח. כך לא יוכלו לטעון כל אחד שלא ידעו על השני או שמגיע להם שכ"ט כפול. בהצלחה רבה,