ליילה

כפל תביעה המלל וביטוח תלמידים

אני בת 17, במהלך התנדבותי נפצעתי. יש ברשותי טופס ב.ל. 250 והגשתי תביעה לתשלום דמי פגיעה למתנדב באתר המל"ל. כמו כן, מתוקף היותו תלמידת בית ספר אני מבוטחת בביטוח תאונות אישיות - תלמידים. האם אני יכולה לתבוע פעמיים? האם יש "כפל מבצעים"? https://www.ayalon-ins.co.il/files/Reshimat_Mutzarim/Teunot_Ishiyot/Old/Pol/El_Polisa_Teunot_Ishiyot_Talmidim_Agu_2019_Nagish.pdf

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

אין מניעה. בכפוף לחריגים בפוליסת התלמידים. קיים חריג לתאונות עבודה, אך במקרים בהם התאונה נגרמה בזמן התנדבות ניתן לתבוע גם את פוליסת התלמידים וגם את המוסד לביטוח לאומי. ראי את הפוליסה והחריג בכתובת המצ"ב סעיף 3 ד'. ככל שזאת הפוליסה שנעשתה על ידי המוסד החינוכי שלך הרי שיש כפל מבצעים. בכל מקרה אני ממליץ לך להיוועץ עם עו"ד בתחום בטרם מיצוי מלוא הזכויות.