משפטי– זאפ
משפטיפורומיםסכסוכי שכניםכיצד מתמודדים עם שכן שתוקף מילולית

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

כיצד מתמודדים עם שכן שתוקף מילולית

יני
יניב

שלום, אודה לקבלת דרכי פתרון בבעיה שנוצרה בבניין בו אני מתגורר בעשרים השנים האחרונות הצטרף דייר חדש - בשכירות הדייר שם ארון גדול בחדר המדרגות - כשביקשתי ממנו לפנות אותו הוא קילל אותי בעל הדירה מתעלם למרות שכל יום אני מדבר איתו ומבקש ממנו שירגיע אותו אני ממש נסער - אני לא מוכן לשכוח מהתקרית ומעוניין לתבוע אותו אני לא יודע אם הוא ימשיך בהתנהגותו מהיום שהוא נכנס לדירה הרס לנו את החיים

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

יניב שלום רב, אין ספק שמדובר בנושא לא נעים בו יש לטפל בהקדם. ככלל, חדר מדרגות הינו רכוש משותף ועל כן ההחלטות בעניינו צריכות להתקבל באסיפת הכללית של בעלי הדירות בבניין. לצורך קבלת מענה פרטני ופתרון הבעיה אשמח אם תיצור קשר עם משרדי בדרכים המקובלות.