משפטי– זאפ
משפטיפורומיםסכסוכי שכניםשכנים טוענים שיש רטיבות ממרפסת דירתנו

מנהלי הפורום

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

גיא הרשקוביץ, משרד עורכי דין ומגשרים

בוגר המכללה למינהל – מקים ושותף במשרד. המשרד עוסק בתחום הרחב של המשפט המסחרי לרבות בליווי ויעוץ רכישת נכסים ו/או במכירתם, עריכת הסכמים מסחריים ועריכת חוות דעת מסחריות ומתן ייעוץ משפטי שוטף. בנוסף, משרדנו מספק ללקוחותיו שירותים משפטיים בתחום דיני התאגידים לרבות סיוע בהקמת חברות ושותפויות, עריכת הסכמי מייסדים ושותפויות, עריכת הסכמי מכירת / רכישת מניות, הקצאת מניות, הסכמים בין בעלי המניות והסכמי הלוואה.

קביעת פגישה
0539374036
חזרה לפורום

שכנים טוענים שיש רטיבות ממרפסת דירתנו

אלי
אלישי

שלום, שכנים מדירה מתחתנו כבר כמה שנים אומרים שיש להם רטיבות בדירה בגלל המרפסת שלנו. הזמנו כמה וכמה בעלי מקצוע שונים שבדקו ואמרו שזאת בעיית אוורור והזעת קירות שגורמים לעובש ושאין בכלל רטיבות. אמרו שאפשר לעשות בדיקות יותר מעמיקות ויקרות כדי לאמת את זה. לא עשינו את הבדיקות כי הבנו שהשכנה לא תירגע לא משנה מה נעדה וכמה כסף נוציא, כי בראש שלה אנחנו צריכים להרים את כל הריצוף ולעשות איטום חדש (משהו שעולה קרוב למאה אלף שקל).. השכנה כל הזמן צועקת על אבא שלי ומאשימה אותו בזה שילדים שלה חולים. אבא שלי איש מאוד רגיש ולוקח את הנושא מאוד קשה, זה משפיע מאוד לא טוב על הבריאות שלו. עכשיו השכנה הגישה נגדנו תביעה בבית משפט. האם בית המשפט יראה אותנו כאשמים? מה כדי לעשות?...

RE:
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון
גיא הרשקוביץ עו"ד מגשר ונוטריון

אלישי שלום רב, אני מבין את המצב, בכל מקרה בו הוגשה נגדכם תביעה מומלץ לקבלת יעוץ משפטי נכון זאת לצד העובדות הקיימות בשטח. אשמח לסייע לכם. תוכלו לפנות למשרדי בדרכים המקובלות. בהצלחה, גיא