נועה

בכרמל וואלי אחוזה ששיכת לברק דניאלי ,מוצעת למכירה בסכום של 8800000שמונה מיליון שמונה מאות אלף דולר סכום עצום אך יחד עם זאת פחות משאר הנכסים

איך בודקים אם לאחוזה הזו אין חובות ? זו אחוזה ענקית שמטופלת עלידי חברות תחזוקה אולי יש חובות אליהם? עושים שם הרבה מאוד ערבי גאלה יוקרתיים ומשולמים שם סכומים ענקיים לכל ערב כזה איך בודקים שלא יבואו לאחר הרכישה אנשים שטוענים שהובטח להם ערב גאלה? איך יכול להיות שלבחור הזה ברק דניאלי יש כמה אזרחויות ? למי פונים לקבל מידע ? יודעת שיש לו נכסים גם בסנתה מוניקה וברישפון וארסוף בישראל תודה נועה ירושליים

item.Author מנהל הפורום עו"ד שאול אטיאס

בדיקת התחייבויות עבר של האחוזה מורכבות מעט על כן חובה לקבל ליווי משפטי מתאים, וגם זה לא מבטיח שאין התחייבויות, על מנת להגן על רוכש, נדרשת בדיקה מתאימה, וכן הסכם מכירה המגדיר מי נושא באחריות להתחייבויות עבר של האחוזה