ברוך

פולש .........לחניה

יש לי חנות, שאליה מוצמדת חניה רשומה בטאבו. את החנות אני משכיר כבר יותר מ-15 שנים. הואיל והשוכרים לא היו זקוקים לחניה,היא לא נוצלה ע"י השוכרים. אני התקנתי שרשרת עם מנעול, ומידי פעם נאלצתי לפנות מישהוא שחנה ללא רשות. לפני כ-10 שנים, פלש אחד השכנים והפך את החניה שלי למחסן שלו. דרישותי מהפולש לפנות את החניה שלי תוך הצגת מסמכי הרישום בטאבו על שמי, נתקלו בהתחמקות רצופה ובטענות שונות, שכל החניות שייכות לפולש. האם יש אפשרות לשמור עלי שלא להיפגע לאחר טיפול משפטי נגד הפולש?

מאיר ברטלר עו"ד

שלום רב. באפשרותך לנהל הליך משפטי כנגד הפולש על מנת להשיב את השטח לידך. ככל שאתה חושש מפגיעה עומדת לרשותך הזכות לפנות למשטרת ישראל.