יזראלה

הסגת גבול

אנו גרים בתים דו משפחתיים בצפון ולכל דו יש חדר זבל משל. השכנה בהמשך הרחוב החליטה שחדר הזבל שלי שייך לה (קרוב לה לחניה)ושמה מנעול לה ולדו שלי כך שלי אין אפשרות לזרוק שם זבל מה גם שהפח שייך לי וגם המד מים של צנור המים י שבחדר זבל וצא מהבית שלי אל חדר הזבל. פניתי לעיריה להנדסה כדי לקבל את החלוקה של חדרי הזבל ושיוכם לבתים אך אין להם. מה עלי לעשות למי לפנות חברת הבניה טוענת שהנירת לאחר 10 שנים עוברת לעיריה ואין לי אשור בכתב להוכיח שהרכוש שייך לי למרות שמבחינת זכרוני וההגיון החדר שייך לאותו דו. וגם לפי צנורות הבית שלי. למי יש את האשורים על חלוקת חדרי הזבל. מה עלי לעשות בנתיים פקוח עירוני לא עזר לי כיוון שהם רוצים אשור בכתב האם המשטרה היא הכתובת או האגודה לתרבות הדיור.

מאיר ברטלר עו"ד

שלום רב. ככל שהבתים נרשמו כבתים משותפים בטאבו ניתן להוציא נסח, תקנון ותשריט ולראות את ההצמדות בהתאם. באם לא רשום בית משותף, רצוי לפנות לעוה"ד שייצג אותך ברכישה.