מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון
רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.
צוואה
שלום!הוגשה צוואה לקיום!!הכל הועבר לבית המשפט לעיניני משפחה,והשופט ביטל הצוואה!!!!!לא ארחיב!שאלתי האם ניתן להגיש צוואה נוספת משנת 2001 ולא הוגשה לפי סעיף 75 לחוק הירושה???והאם המגיש צוואה זו לקיום,יועמד לדין??כפי שכתוב בסעיף 75 לחוק הירושה??אני מודה לך מאוד!

אם לא קוימה הצוואה המאוחרת בזמן, אך יש צוואה קודמת בזמן, אפשר ומותר לבקש את קיומה של צוואה קודמת בזמן.
ז"א, שהחזיק צוואה 277 ימים ולא הגישה לקיום ,לפי סעיף 75, דרך אגב הצוואה הזו אומרת חצי חצי,האם אני יכול להתנגד לה???תודה!!!