מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
0539376325
חזרה לפורום

אי הסכמה בין יורשים

שלו
שלום

אנו ארבעה אחים אשר אמנו ז"ל הורישה לנו את דירתה לאחר מותה בחלקים שווים כעת אנו בתהליך של קיום צוואה והתגלעה מחלוקת כאשר אחד האחים מסרב למכור את הדירה אך , ולחילופין מעוניין לקנות את הדירה אבל במחיר שאינו ריאלי...... בשיחה איתו אמר : או שאני קונה ( נמוך) או אני לא מוכר...... השאלה : האם ניתן לכפות עליו מכירה? איך עלינו לנהוג? ומה הן העלויות לפתרון סיטואציה כזאת בברכה ובתודה

RE:
רונן גדות - עורך דין ונוטריון
רונן גדות - עורך דין ונוטריון

אין שום בעיה לכפות את המכירה. הזכות לפרוק שיתוף במקרקעין היא כמעט זכות על במשפט הישראלי. ממשישם אותה בתביעה לפרוק שיתוף. הדירה תמכר למרבה במחיר ובכל מקרה תמכר במחיר מציאותי.