לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ה

ירושה

לפני 7 שנים ירשנו דירה שאמורה להתחלק בין 3 אחים. לבינתיים כבר כמה שנים השתלט אח אחד על הדירה(אחרי שקיבל שכירות מדייר שלו השכיר את הדירה לתקופה של כנראה שנה-שנתיים ואני לא ראיתי שקל מזה) ומתגורר שם כמה שנים. הוא רוצה לקנות את הדירה ולשלם לשאר האחים (אני ועוד 1) את החלק שלנו בדירה. לבינתיים כפי שהבנתי הוא שילם לראשון את כל הסכום ולי 20% והשאר-כלום כל השנים האלה תוך שהוא מבטיח כל פעם שזה עניין של כמה ימים ושלל תירוצים. לפני כמה חודשים החתים אותי עו"ד שטיפל בירושה, ש"מייצג את כולנו" על מכירת הדירה לאח(תוך שהעו"ד אמר שאם לא אחתום העניין לא יתקדם ואני לא אקבל את הכסף שמגיע לי) והיה כתוב שם שהאח מתחייב עד לפני ארבעה חודשים לשלם לי את היתרה שמגיעה לי וגם שאי אפשר יהיה למכור למישהו אחר אלא רק לו. כאמור עברו ארבעה חודשים ולא קיבלתי את היתרה על הדירה(חוץ מזה שכל 7 השנים שהוא השתלט על הדירה ולא שילם שקל שכירות או משהו בסגנון) הוא ממשיך עם התירוצים שלו שייקח רק עוד כמה ימים ואני כבר בחוסר אונים. מה עליי לעשות?

item.Author מנהל הפורום רונן גדות - עורך דין ונוטריון

ראשית עליך להפסיק להיות טיפש. דירה היא לא סמרטוט שעולה 5 ש"ח. מגיע לך כסף עבור השימוש בדירה משך כל אותן שנים. אינך חייב למכור את חלקך בדירה לאח שלך. פנה לעו"ד שידאג לענין שלך ולטובתך. קבל יעוץ ראוי וליווי ראוי ועמוד על זכויותיך. חדל להיות סמרטוט של אחיך.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צוואות וירושות