מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון
רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.
קביעת פגישה
0539376325
כסף של נפטר שקיים בבנק
יעק
יעקבשלום אמי נפטרה ויש בבנק כסף. אני מיופה כח בחשבון. האם אוכל לגשת למדוך את הכסף ? ולחלק בין האחים ? יש צוואה לא מעודכנת על דירה שלא קיימת והכסף שבבנק הוא בעצם ממכירת הדירה.
RE:
רונן גדות - עורך דין ונוטריון

מרגע פטירת אמך פקע יפוי הכח. אסור לך להשתמש בכסף זה במעמדך כמיופה כח. משידע הבנק על פטירת אמך הבנק יחסום מיוזמתו את החשבון.