מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
0539376325
חזרה לפורום

צוואה-ירושה מסבא

א.
א. ק

שם תוכן הודעה:סבי האלמן נפטר בשיבה טובה ,יש לו שני בנים-אבי ואחיו.אני בן יחיד הורי מתקיימים ממינימום,אבי נכה של ב.לאומי. כל השנים אבי טען שבעינייני כספים של אביהם . התעסק.אחיו.וזה נכון.אני בן 18+ אין לי עזרה כלכלית וקשה לי מאד.שאלתי היא:האם אני יכול לברר באיזה שהיא דרךהאם סבי הותיר עבורי משהו? [ידוע שיש דירה וכספים]איך עושים זאת? מהם זכויתיי? מה אומר החוק? אני מעוניין לדעת משום שאבי לאיטרח לעשות זאת עבורי. בתודה מראש

RE:

ראשית - אם אינך יורש, אינך זכאי למידע. אתה יכול לבקש מאביך שייתן לך יפוי כח נוטריוני לפעול בשמו ועבורו בקשר עם ירושת הסב. ואז תפנה אל הדוד ובקש מידע. או - חכה שהדוד יגיש בקשה לצו ירושה או צו קיום ואז תפנה אל הרשם לענייני ירושה ובקש לקבל העתק מהבקשה כדי לראות האם אתה יורש של המנוח.