לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מיטל

ירושה

אבא ואמא שלי קנו לפני 30 שנה בית מעמידר. בבית זה התגוררו סבי וסבתי והם עזבו אותו כאשר בנו בית גדול יותר. אבי קנה את הבית מעמידר בזכות שהועברה לו על ידי הוריו. אם לא היה משתמש בזכות של הוריו היה הבית חוזר לעמידר. הוריי חיו בבית בלי להעביר את הנכס על שמם ובעצם הבית עד עצם היום היה רשום על שם סבי וסבתי. לפני 6 שנים סבא (אבא של אבא ) נפטר ואחיו של אבי (לא כולל אבי אחים ואחיות 12) התחילו לדבר על ירושה. אמרו לאבא שלי שהוא קיבל את חלקו ולכן לא זכאי לקבל חלק מהבית הגדול שסבי וסבתי בנו. השתמשו בקלף שהבית רשום עדיין על שם ההורים שלהם למרות שאבי קנה את הבית. הוריי לוו כסף מהמשפחה על מנת לקנות את הבית. חצי שנה אחרי סבא נפטר אבי מדום לב ולפני שנה סבתי נפטרה. עכשיו האחים של אבא שלי רוצים שאני ושתי אחיותיי (28,22,31) נחתום על ויתור מחלק שמגיע לנו מהבית הגדול ואז יעבירו את רישום הבית על שמנו. זה נורא ואיום כי הוריי קנו את הבית מכספם ובעצם הם גוזלים מאיתנו כסף שמגיע לנו בזכות. מה ניתן לעשות ? אנו אובדות עצות. אציין שאחות של אבי עוד המטפלת בתיק הירושה וניסתה להחתים אותנו במרמה לאחר אזכרת אבי על צו ירושה בו רשום שחור על גבי לבן שאין לנו בית. האם זה . היא ובעלה עורכי דין . האם זה הגיוני שהיא מטפלת בזה? ניגוד אינטרסים . לא חתמנו על כלום ונראה שמנסים להפיל אותנו בפח. לעזרתך אודה

item.Author מנהל הפורום רונן גדות - עורך דין ונוטריון

הענין מורכב ומסובך ומחיי בדיקת מסמכים וברור עובדות. הפורום אינו מסגרת מתאימה לענות לך. מומלץ שתפני את לבד או עם אחייך לעו"ד ותתייעצו אתו.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צוואות וירושות