משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

ירושת סבתא

רונ
רוני

שלום רב אבא של אשתי נפטר והוא רשם בצוואה שחלקו בירושת הוריו (אימו עדין בחיים) תועבר לאשתו, האם ברגע שסבתא של אשתי תלך לעולמה חלקו של אביה של אשתי ילך לאשתו או לילדיו?

RE:
עו"ד רונן גדות
עו"ד רונן גדות

השאלה היא האם סבתא עשתה צוואה? אם כן, חמיך יירש ואם כבר נפטר, יבואו במקומו יורשיו לפי הצוואה. אם סבתא לא עשתה צוואה, האב המנוח אינו יורש אותה, אלא ילדיו הביולוגיים שהם נכדי הסבתה יורשים את חלקו בירושת הסבתא. ממש סיפורי סבתא במשפחה שלכם.