גריסרו אהובה

השארת צוואה ללא ליווי עו"ד

אני ובעלי בני 62 חולקים דירה משותפת שווה בשווה ואין לנו צוואה. זהו הנכס היחידי. יש לנו 2 ילדים בני 34 ו-30 כאשר לכ"א מהם בעיות בריאות שונות, הם מתגוררים איתנו, לא נשואים ומאוד תלותיים. ברצוני להכין צוואה להוריש את הדירה (כנראה רק לבת) אבל נדרשנו לשלם סכום לא מבוטל לעו"ד לצורך כך. מצבנו הכלכלי קשה, איך אוכל בכל זאת להשאיר צוואה ללא ליווי עו"ד? שאלה נוספת: בעלי נכה צה"ל הלום קרב, האם במסגרת כלשהי עו"ד יכול היה לעזור לנו להכין צוואה? שוב תודתי מקרב לב.

item.Author מנהל הפורום רונן גדות - עורך דין ונוטריון

אם בעלך נכה צה"ל, יש לבדוק אצל הגופים שנותנים סיוע לנכים לגבי סיוע משפטי מוזל או חינם. כמו כן אפשר לפנות לרשם לענייני ירושה.

אירית

ככל הידוע לי ניתן לערוך צוואה ב"יד שרה" במחיר סימלי.