משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצוואות וירושותצו ירושה , פרוק שיתוף .ריבוי יורשים .

מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

צו ירושה , פרוק שיתוף .ריבוי יורשים .

עמי
עמית

למבקש ניתן צו ירושה , הצו מצהיר על שמות היורשים , מצב זה גורם לריבוי יורשים בנכס ( חנות) . הנכס הועבר בעבר עי׳ צוואה של אבינו . הצו החדש הוצא בעקבות פטירת אחד היורשים בנכס ערירי במותו . נוצר מצ״ב של ריבוי יורשים על רסיסי ירושה ( חלקו של הניפטר בנכס , מיזערי מאוד ) . אני מעוניין להגיש פרוק שיתוף ( הסיכסוך מועצם עוד יותר מריבוי שותפים ). שאלה ? מהי הדרך הנכונה לבצע את פרוק השיתוף , אנני מעוניין יותר בשותפות , ולציין אנני גם מוכן לקנות את חלקם .

RE:
ריק
ריקו

במידה והחלק קטן כל כך. וההוצאות וכאב ראש גדולולים מערך החלק בשותפות. הכי טוב. הסתלקות מרצון מהחלק באופן חד צדדי. הזמן והוצאות לא שווים. אם יש ריבוי שותפים וזה נכס שעתיד להשתבח אבל כרגע חלק ערכו קטן. למכור למאכר שמתעניין במחיר רצפה שיש לו סבלנות אולי גם יקמבן את האחרים ויקנה ע5ד חלקים. יש אנשים שאוהבים את זה.