מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
0539376325
חזרה לפורום

שימוש בצוואה ותיקה - על פני צוואה חדשה

שרו
שרון

הוגשה לביה"ש בקשה לקבלת צו לקיום צוואה שרשם הסבא לנכד. כאשר הנכדה מתנגדת לצוואה ,לטענתה ,בשל חשש לאי -כשרות הסב שכתב את הצוואה ,כמה חודשים לפני שנפטר מאירוע מוחי, לבסוף בביהמ"ש הוחלט לפסול את הצוואה. כעת התברר שלנכד נכתבה עוד צוואה על ידי הסב , לפני 5 שנים, בתקופה שהסב עבד בחברה,והיה בריא ותיפקד. האם כיום,יש אפשרות לנכד לגשת ולערער בבימ"ש,באמצעות הצוואה שנרשמה עבורו ,מלפני 5 שנים ? אודה לתשובתך, שרון.

RE:
רונן גדות - עורך דין ונוטריון
רונן גדות - עורך דין ונוטריון

אין שום צורך לערער. בית המשפט קבל התנגדות לגבי צוואה אחת. כעת יכול הנכד לבקש את קיומה של הצוואה הקודמת. כלומר לנקוט הליך של בקשת צו קיום

RE:RE:
שרו
שרון

ת ו ד ה רבה ,רבה.