מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
0539376325
חזרה לפורום

ייפוי כוח נקודתי בחלוקת עיזבון

ארי
אריאל

שלום, כאשר ישנו צו קיום צוואה ואחד מן היורשים נמצא בחו"ל בעת חלוקת העיזבון בבנק, האם אותו יורש יכול לחתום על ייפוי כוח נקודתי שאינו מול נוטריון על מנת שאחר יוכל לחתום במקומו לצורך קבלת חלקו בעיזבון? תודה.

RE:
רונן גדות - עורך דין ונוטריון
רונן גדות - עורך דין ונוטריון

שאלתך נוגעת לנהלים פנימיים של הבנק. ברר בבנק. לפי החוק יפוי כח שנותן אדם אחד לאחר מחייב אימות החתימה בפני נוטריון. כך קיים גם במדינות רבות אחרות.