משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצוואות וירושותצוואה לידועים בציבור

מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

צוואה לידועים בציבור

רונ
רונית

שלום, אני ובן זוגי ידועים בציבור (גרים ביחד מעל 5 שנים). בבעלותי יש דירה (הרדומה בטאבו על שמי) וכנ"ל אצל בן זוגי. אני רוצה להוריש את הדירה שלי לילדים שלי. לו יש בת אחת (אך הוא לא בקשר איתה) אבל הוא רוצה להשאיר את כל לי ולילדים שלי. הוא הציע לרשום בצוואה שכל בן זוג משאיר את כל הרכוש (שלו ושלי) למי שנשאר בחיים אחרון. ומי שנשאר מוריש הכל לילדים שלי. האם אני יכולה להיות רגועה שילדים שלי יקבלו את הכל? הוא לא יכול לשנות את הצוואה אחר כך בלי ידיעה שלי?

RE:
עו"ד רונן גדות
עו"ד רונן גדות

אתם מכוונים למעשה לצוואות הדדיות. תוכן הצוואה יכול להיות ככל תרצו. אם הצוואה נערכה נכון - כלומר ההוראות בה נרשמו בדיוק, אפשר להיות רגועים. פנו והעזרו בייעוץ מתאים - אולכ לעזור בכך.