משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצוואות וירושותצורת רישום והודעה על שינוי יורשים

מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

צורת רישום והודעה על שינוי יורשים

אור
אורית דורות

אימי העבירה לי ולאחי את רכושה בעודה בחיים במתנה, מסתבר שיש רכוש שעדין לא מומש מאחותה שנפטרה. לא נרשמו היורשים בטאבו. נראה שהם רוצים למכור את הנכס. האם אני ואחי צריכים להודיע ליורשים שאנחנו בעלי זכות בירושה כעת, או שברגע שיגיעו לשלב המכירה עצמו שדרושה חתימה - אז נחתום אני ואחי במקום אימי בעת שתדרש.האם יש איזה נוהל חוקי בנושא, כל עוד לא הגיע התהליך מכירה לסופו.

RE:
עו"ד רונן גדות
עו"ד רונן גדות

יורש אינו יכול להעביר לאחר את זכותו לרשת, אלא במקרים מסויימים ומוגבלים הקבועים בחוק, המכונים "הסתלקות" לטובת קרבו משפחה בדרגה ראשונה של המנוח בלבד. לכן אמכם היא זאת היורשת את חותה. מה שתקבל בירושה תוכל להעביר לכם כרצונה. .