משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצוואות וירושותצו ירושה שניתן על ידי האפוטרופוס בבאר שבע

מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

צו ירושה שניתן על ידי האפוטרופוס בבאר שבע

ארי
אריה

האם במתן צו הירושה על ידי האפוטרופוס על שמי מסתיים ההליך ואני יורש את העיזבון. לפי טענת האח והאחות אני צריך את חתימתם. איך ניתן לקבל את צו הירושה העורך דין של האח שלח בשמי וכשיצא הצו לא שלח לי האם אפשר לקבל את הצו במשרדי האפוטרופוס שבו הוגשה הבקשה .

RE:
עו"ד רונן גדות
עו"ד רונן גדות

צו הירושה החתום על ידי הרשם לענייני ירושה הוא כמו פסק דין הקובע מי הם יורשיו של המנוח. את צו הירושה אפשר להגיש לכל רשות או מוסד בו רשומים נכסים של המנוח (לשכת רישום מקרקעין או רשם החברות או משרד הרישוי וכדומה). הם ירשמו את העברת הזכויות לפי צו הירושה. אין שום צורך ב"הסכמה" של היורשים האחרים. כל אדם יכול לפנות למשרד הרשם לענייני ירושה ולקבל מספר העתקים של צו הירושה כנגד תשלום אגרה לא גבוהה.