משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצוואות וירושותרכישת דירת עמידר ללא צוואה.

מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

רכישת דירת עמידר ללא צוואה.

היו
היוט

שלום ותודה על המענה.אני גרה בדירת עמידר יחד עם אימי וילדיי .ואחי הגדול לא מזמן קניתי את הדירה בשמה עם הזכויות שלה וגם שלי מכיוון שאני גרה איתה שנים ונחשבת כדיירת ממשיכה ,אך טרם עשיתי צוואת ירושה .יש לי עד אחד לזמן החתימה וכל שאר בני המשפחה לא רוצים להיות עדים כי הם מפחדים שאחי שגר בבית יתעמת איתם השאלה שנשאלת היא כזו ? מה עושים במצב שיש לי ר עד אחד האם ניתן לחתום על צוואה רק עם עד אחד ? והשאלה השנייה היא אם משארים את זה ככה בלי צוואה מצד אימי האם יש להם (לשאר בני המשפחה) האפשרות לבוא ולדרוש את הבית ?

RE:
עו"ד רונן גדות
עו"ד רונן גדות

צוואה בעדים מחייבת נוכחות שני עדים בעת חתימת הצוואה וחתימות עדים. עד אחד בלבד משמעותו צוואה פסולה. העדים אינם צריכים להיות מהמשפחה, אלא זרים: שכנים או חברים. אפשר גם לפנות לנוטריון ולחתום בפניו על צוואה.