משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצוואות וירושותירושה והעברת זכויות במשפחה ללא ידיעת היורשים

מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

ירושה והעברת זכויות במשפחה ללא ידיעת היורשים

מאי
מאיר אני הנכד שואל בשם אמא שלי

יש לי חמשה אחיות ואח אחד כלומר אנחנו שבעה במשפחה ההורים שלי הם בחיים עדין עד 120 גיליתי באיזה דרך שאחת האחיות ניצלה את מצב הרפואי של הורי והחתימה אותם על העברת הנכס כלומר הבית על שמה ואכן זה קרה יש לי נסח טאבו שהנכס נרשם על שמה מה אפשר לעשות ??? ובנסח רשום אין הגבלה בירושה ובנוסף קיימת הגבלה בהעברה מה זה אומר ??

RE:
עו"ד רונן גדות
עו"ד רונן גדות

(א) לגבי הרישום בנסח - אלו הגבלות על זכויות שמקורן בבעלת הקרקע . בדרך כלל קרן קיימת לישראל או מדינת ישראל. (ב) לגבי העברת הזכויות מהורים לבת - מומלץ לבצע ברורים של העסקה ומהותה כבר כעת כשההורים בחיים : לאסוף תעוד רפואי, תעוד עובדתי ולהתכונן למלחמה.

RE:RE:
אבר
אברהם

זה המענה המדהים ביותר שקראתי פה, " להתכונן למלחמה" גנבו בחטף את הדירה. מסוג התרגילים שבין בני משפחה