משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצוואות וירושותלגבי דירה ירושה כשיש כמה יורשים

מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

לגבי דירה ירושה כשיש כמה יורשים

ד
ד

ירשנו כמה אחים 3 דירות רציתי לדעת האם יש רוב אחים שמעוניינים לקנות את אחד הנכסים אם אני לא מעוניין שהם יקנו ואני רוצה לעשות פירוק שותפות האם בגלל שהם רוב הם יכולם לכפות עלי שהם יקנו

RE:
עו"ד רונן גדות
עו"ד רונן גדות

לא. אבל אם תגיש תביעה לפרוק שיתוף סביר מאוד שבית משפט ייתן להם זכות להשתתף בהצעת הרכישה . ייתכן אפילו שיקבלו זכות קדימה לרכוש אם יטענו שמהמכירה עלול להגרם להם נזק משמעותי. הכל לפי שיקול דעת של מי שידון בתביעה בבית המשפט למשפחה.