משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצוואות וירושותאי הגעה לחקירה כשנכתב התצהיר

מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

אי הגעה לחקירה כשנכתב התצהיר

ויק
ויקי

שלום! אני מבעלי הדין בויכוח של שתי צוואות. ברגע שהבנתי (תוך כדי הליך משפטי) שלא משנה לי איזה צד ינצח, ביטלתי את הייצוג של עורך דין. בזמנו כתבתי תצהיר ואני אמורה לעבור חקירה עליו. מפני שלא משנה לי איזה צד ינצח, הייתי מעדיפה לא לבזבז את זמני על הדיונים ולא להגיע לדיונים עד סוף הליך המשפטי. מה שיוצא אני מרוצה. אבל השאלה היא - מה זה אומר - שכתבתי תצהיר ולא הגעתי לחקירה? אם יפסלו לי את התצהיר - אין לי בעיה. אבל האם יכולים לסלק אותי מהירושה? מה יכול לקרות אם לא אגיע לחקירה ובכלל לדיונים נוספים? תודה ויקי

RE:
עו"ד רונן גדות
עו"ד רונן גדות

יעוץ משפטי בשאלה משפטית מאוד מסוימת הנודעת להליך משפטי מתנהל, איננו יכול להינתן במסגרת שאלה בפורום זה. פני לקבל ייעוץ בשאלה מסויימת זאת - ייעוץ שיינתן לאחר בחינת המסמכים הקיימים וההליכים שננקטו.