משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצוואות וירושותבידיי יש צו קיום צוואה. ניגשתי לבנק לבדוק מה קורה בחשבון הבנק של אבי והבנק נותן לי רק תדפיס בנק מיום פטירתו .האם אפשר לבדוק כמה שנים לאחור מה קרה

מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

בידיי יש צו קיום צוואה. ניגשתי לבנק לבדוק מה קורה בחשבון הבנק של אבי והבנק נותן לי רק תדפיס בנק מיום פטירתו .האם אפשר לבדוק כמה שנים לאחור מה קרה

חיי
חיים שאולקר

אבי היה חי אצל אחותי לאחר מות אימי .אחותי הגדולה ועוד שתי אחיות המרידו את אבי נגדי מפניי שהן לא רשומות בצוואה של אבי ואני חושב שרוקנו את החשבון של אבי כי בחשבון מופיעים רק 21 ש"ח בלבד אני חסר אונים ולא יודע למי לפנות תודה

RE:
עו"ד רונן גדות
עו"ד רונן גדות

זכותך לרשת את מה שהיה של אביך ביום פטירתו. אם אתה סבור שנעשו פעולות שלא כדין כנגד רכושו של אביך, אפשר להגיש תביעות, אבל ללא מסמכים או ראיות של ממש מצבך קשה מבחינה משפטית. ראוי שתפנה לעו"ד המתמחה בתחום ותקבל ייעוץ אישי.