משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצוואות וירושותתודה רבה רק אם אפשר הבהרה קטנה בבקשה??

מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

תודה רבה רק אם אפשר הבהרה קטנה בבקשה??

מור
מור גורביץ

תודה רבה רבה על תשובתך. בעלי נפטר אחרי אביו. האמת שהוא נפטר לפני שאני ובעלי בכלל הכרנו. פשוט לא הוציאו בזמנו לאבא צו ירושה. אבל לא הבנתי אם אני יכולה להגיש לבית המשפט לענייני משפחה בקשה לבטל או אני חייבת לבית הדין הרבני? אודה מאוד לתשובתך

RE:
עו"ד רונן גדות
עו"ד רונן גדות

לפי הללים את אמורה לפנות לבית הדין הרבני ולבקש הביטול בטענה של חוסר סמכות. מומלץ שתפני לשם ובאמצעות מזכירות בית הדין שנתן צו ירושה שאלי מה הנוהל שלהם לבקשת ביטול. בנוסף נסי להשיג כל התיק שהיה שם: בקשות שהוגשו, פרוטוקול, כל החלטות - לצלם הכל מהתחלה ועד הסוף, אם התיק סרוק כולו ואין תיק נייר בקשי הדפסה של כל המסמכים שבתיק ופני לייעוץ.