משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצוואות וירושותהמשך שאלה קודמת עיקול על טאבו בדירת ירושה

מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

המשך שאלה קודמת עיקול על טאבו בדירת ירושה

מרס
מרסל

שלום רב :ההמשך הוא שצו הצוואה התקבל והגעתי אתו לטאבו ומסתבר שעדיין אין עיקול בטאבו בדירה לגבי האח החייב (פורסם בעיתון עי רשם הירושה כמו שאתה יודע)בימים הקרובים מוכרת אותה . השאלה עכשיו שמטרידה אותי שאם יגיע עיקול בהמשך והאח החייב יקבל כבר את חלקו והקונה יבקש להעביר את הדירה על שמו האם יוכל לעשות זאת ? ואם לא , מי יהיה חשוף לתביעה מצד הקונה ? כל היורשים שלא חייבים כלום או רק היורש בעל החובות ? אנא תשובתך אני מודאגת מאוד כי אנחנו שאר היורשים לא בעלי חובות ולא אשמים בכלום .

RE:
עו"ד רונן גדות
עו"ד רונן גדות

אני מניח שאתם מוכרים את הדירה בסיוע עו"ד. יש להציג בפניו ובפני הקונה את כל העובדות כדי שהם ידאגו להגנות המתאימות.