מנהלי הפורום
גרה במושב.אבא נפטר ע"ה.אין צוואה אנו 12 נפשות 2 נפטרו.אבא השאיר חובות.אנו כמה במשפחה שמתמודדים עם מחלה נפשית.במדה ויש בן ממשיך .עדיין איןהאם יכולה
בתור היותי ילדה כשנה ולאחר שנתיים עברתי תאונה לאחר תאונה.מאז נשארתי במושב וסובלת מהפרעה באישיות שגמרה וגומרת אותי.אינני רוצה ואין לי לאן ללכת.50 שנה גרה במושב מכירה הכל ואת כולם.מטופלת יוחר מ30 שנה.יועצת בית הספר ועוד אחד עשו לי את התאונות.ברור שיש חוק התיישנות.אך השאלה שלי היא שבבית לא טיפלו בי עברתי גיהנום ועד עכשיו..אך תודה להשם בכל זאת.יש לי אח שהיה חוקר במשטרה..ותמיד היה נגדי.בשנים האחרונות עושה לי רצח נפשי טיפה אחר טיפה.הוא החליט שמי שמתחתן לא יגור בבית.ומבחינת מצבי אינני מוכנה לעזוב את המושב..ולא את הבית..אני גרושה וילדים 90 אחוז לא יהיו לי.ברור שהוא חזק מימני בידע וביטחון ובקשרים אך השם נתןגם לי כח.אני רגישה נפשית לכן לא עומדת מולו.יש לציין שבזמן שהותי בבית אחיי ואחיותיי ברובם זכו להקים משפחות כאשר סמכו עליישאני עם אבא ז"ל ואמא שתח"י אז לא הגיעו כמעט כלל הבית והיו להם בעיות משלהם.והיום אף לא אחד מוקיר שום תודה ואני צריכה עזרה...ברור לי שיש כאן עיניין משפטי.מודה לכם מאודץץושתזכו לכל הטוב על הטוב שאתם עושים ומקווה שאכן תהיה לכם אפשרות לעזור לי.אני מתתקיימת מקצבת נכות בלבד...אך הכל יכול להשתנות בעה.