מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
0539376325
חזרה לפורום

דרישה להגשת דוח ניהול עיזבון בשנים בהם לא כיהנתי?

אור
אור שמול

מונתי בשנים 2008 למנהל עזבונה של אימי ז"ל, במטרה לחלק את עיזבונה . בשנת 2013 ,היה צורך למכור את דירת הוריה של אימי ז"ל, ושוב היה צורך במנהל עיזבון ,לאחר מכירת הדירה , באמצע שנת 2016 תם תוקף המינוי זה. בימים אלה התבקשתי ע"י מפקח מנהלי עיזבון להגיש דוחות על השנים 2015-2020, שאלתי האם זה לגיטמי לדרוש ממני דוחות על שנים שלא כהנתי. שאלה נוספת אני מנסה למצוא פרטי התקשרות של המפקח שלי באינטרנט ולא מוצא. מנסה טלפונית ולא עונים, היכן אני יכול למצוא פרטי התקשרות של מפקחים במחוז תל אביב?

RE:

קיימת חובה על מנהל עיזבון למסור דוחות. כל עוד לא שוחררת רשמית ממינויך כמנהל עיזבון, החובה קיימת לפחות בעיני האפוטרופוס הכללי המפקח על מנהלי עיזבון. לשם יצירת קשר עם האפוטרופוס הכללי, מומלץ לשלוח הודעה באמצעות כתובות דואר אלקטרוני שמופיעות באתר של האפוטרופוס הכללי לגבי המחוז בו התנהל התיק.