משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצוואות וירושותמכתב בדואר מעו"ד ממדריד לגבי ירושה

מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

מכתב בדואר מעו"ד ממדריד לגבי ירושה

נתי
נתי ביכלר

אבא שלי קיבל מכתב מעוד ממדריד בשם פניקס מרטין אשר קיים עזבון של מישהי שנפטרה והורישה את כספי העיזבון שלה אליו. יש לציין שהוא כתב שם שהיא רשמה את השם והכתובת שלו, שהיא זהה לשם משפחתה. אפילו דיברתי איתו בנייד והחלפנו מיילים. נדלק לי כמה נורות אזהרה לאור המידע ברשת. איך אני יכול להיות בטוח?

RE:
עו"ד רונן גדות
עו"ד רונן גדות

קיימות נוכלויות רבות בעולם סביב "ירושות" כאלו. לגבי ירושה מספרד - אם אביך אינו מכיר אשה כזאת, החשש גדל. במיוחד אם תתבקשו לשלם דבר מה או למסור פרטים אישיים כלשהם. אם בכל זאת אתם מבקשים להמשיך לבדוק, תבקשו לראות צוואה מאושרת לפי החוק הספרדי. כמו כן מומלץ התייעץ עם עו"ד המבין בדיני ירושה בספרד.

RE:RE:
נתי
נתי ביכלר

התבקשנו רק למסור פרטים מזהים כביכול על מנת להוציא אישור מהמשרד הממשלתי הנוגע בדבר. קיבלתי אישור מאותו משרד ממשלתי ףממנו אחרי שהגיש את הטופס . האם זה הנוהל הקיים ? או שזה נשמע כמו עוקץ בכדי ליצור אמון? תודה