משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצוואות וירושותעזרה באופן חישוב צוואה

מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

עזרה באופן חישוב צוואה

אלו
אלונה

מגרש נמכר ( ב25 מיליון נטו) בשנת 2020 חציו של המגרש שייך לי ולאחי חציו השני ירושת ההורים מתחלק בין כולם באופן שווה( כולל לי ולאחי) 1-בשנת 2/94 אחי ואני שילמנו דמי פינוי לנגריה שהיתה בדמ׳פ בסכום של 216.000 שקל .(סכום זה היה בזמנו בערך בשווי של 9% משווי המגרש. 2-בשנת 12/96 שילמנו אגרות והיטל השבחה לעירייה בסכום של 193.000 שח 3-ברצוני לדעת כיצד לחשב את הסכומים המגיעים עבור ההוצאות ששולמו לנגר ולעירייה. 4-בנוסף לאורך 30 שנה אני ואחי טיפלנו במגרש - גידור, הוצאת פולשים, ניקיון,ביטול בעיות רישום כגון: הערת הזהרה, צוואה, איחוד חלקות, מדידות, פינוי כבל אופטי מהמגרש בעזרת עו׳ד,טיפול בהיתר בנייה , התכתבויות וניהול משא ומתן עם עשרות קונים שלא נשא פרי,מניעת תשלום דמי תיווך ועוד. מה הדרך לחשב סעיפים 1/2/3 וכן עלות העבודות והטיפול בכל הקשור למגרש במשך 30 שנה.

RE:
עו"ד רונן גדות
עו"ד רונן גדות

שאלה כזאת איננה מתאימה לפורום כזה. אוכל לעזור בתחום זה, נא פני באופן פרטי.