משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצוואות וירושותחשבונות בנק במקרה של ...

מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

חשבונות בנק במקרה של ...

תיל
תילתן

אימי במצב סיעודי ותלויה באחי ,לאחי יש גישה לחשבונות הבנק שלה. קיים חשש כי מייד לאחר שתלך לעולמה ירוקן את החשבונות שלה. איך מקדימים תרופה למכה?

RE:
עו"ד רונן גדות
עו"ד רונן גדות

תכי אותו קודם. אם האם סיעודית, ראוי היה שיהיה לה אפוטרופוס. אפוטרופוס חייב להגיש דין וחשבון לאפוטרופוס הכללי. וכל בן משפחה קרוב יכול לפנות לאפוטרופוס הכללי בבקשה לקבל מידע על מצב החסויה שמונה לה אפוטרופוס. בעקרון גם יורש יכול - אחרי המוות - לפעול ולברר מה היה מצב חשבונות הבנק לפני המוות ובהתאם להגיש תביעות מתאימות או תלונות במשטרה על גניבה בידי מורשה - אם צריך.