משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצוואות וירושותיורשת ביולוגית שלא רשומה ע"ש אביה הביולוגי שנפטר

מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

יורשת ביולוגית שלא רשומה ע"ש אביה הביולוגי שנפטר

נעמ
נעמה ארביב

שלום, אבי נפטר. בתעודת הזהות שלי, בשם האב מופיע רק שמו הפרטי בטעות ושם המשפחה שלי הוא של אמא. הורי התגרשו לפני שנים רבות, אבי לא גידל אותי אבל יש בני משפחה שיכולים להעיד שאני בתו. כעת אני ואחי הביולוגיים רוצים להגיש צו ירושה. האם נוכל להגיש יחד את הצו או שאני צריכה לבצע פעולה לתקן את רישום שמו של אבי בתעודת זהות. תודה.

RE:
עו"ד רונן גדות
עו"ד רונן גדות

את יכולה לפנות אל משרד הפנים ולבקש תמצית רישום מורחבת שלך הכוללת את פרטי שני הורייך. במקביל תגישו הבקשה לצו ירושה כשאת רשומה כיורשת. אם תתעורר בעיה אצל רשם הירושה תינתנה הוראות כיצד יש לפעול. במקרה שרשם הירושה יסבור שאינו יכול לתת צו כמבוקש בגלל זהותך, התיק יעבור לבית המשפט שיש לו סמכויות לצוות על משרד הפנים לתת לך העתק של התיק האישי שלך.