מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
0539376325
חזרה לפורום

זכות לשטח שירש המנוח לפני היכרות עם אישה

טל
טל בן עמי

לאבי היו נכסים שירש לפני שהכיר אישה חדשה, לאחר פטירתו האם האישה החדשה זכאית לנכסים אלו? הם מעולם לא נישאו ולא היו ידועים בציבור, היא מנסה להוציא עכשיו ידועים רק אחרי שנפטר. הם אולי גרו ביחד לתקופה של שנתיים אבל גם לא היו להם חשבון משותף, או דירה משותפת, האם היא זכאית ל50% מהדירה שמעולם לא הייתה שלה?

RE:
רונן גדות - עורך דין ונוטריון
רונן גדות - עורך דין ונוטריון

חוק הירושה מכיר בזכות ירושה של בת זוג במקרים שקבועים בחוק. סתם מגורים ביחד אינם מספיקים. בעקרון צריך להיות קשר משפחתי חזק וקרוב שמתקיים עד המוות כדי ליצור זכות לירושה.