משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצוואות וירושותחלוקה לא שווה של ירושה

מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

חלוקה לא שווה של ירושה

שרה
שרה ס

שלום. ההורים נפטרו. הורישו ל5 ילדיהם בחלקים לא שווים. 2 מהאחים תובעים את 2 האחים שקיבלו יותר. אני האחות החמישית ולא רוצה לתבוע. העו"ד של התובעים טוען שיש להם סיכוי טוב ואם ינצחו, אני אקבל יותר וזו עשיית עושר ולא במשפט ויש לכך השלכות. מה יכולות להיות ההשלכות ומה עלי לעשות? אני לא רוצה להסתכסך עם אחיי לדאון עולם. מרגישה שהעו"ד בצורה מסויימת מאיים עלי שייתבע אותי לבסוף. תודה

RE:
עו"ד רונן גדות
עו"ד רונן גדות

אינך חייבת דבר לאף אחד. אם אין לך רצון להיות מעורבת ולא להשפיע על התוצאה, תצורפי לתביעה. אם הוצאה אינה מעניינת אותך, תוכלי להודיע לבית המשפט בכתב, אחרי שתקבלי הזמנה לדין, שאין לך ענין בהליך ותקבלי כל החלטה של בית המשפט ובלבד שלא תוטלנה עלייך הוצאות. ו