משפטי– זאפ
משפטיפורומיםצוואות וירושותאיך אני מוודא שדירה אותה אני מוריש לבני לא תעבור לאשתו במקרה של גירושין או פטירה

מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

איך אני מוודא שדירה אותה אני מוריש לבני לא תעבור לאשתו במקרה של גירושין או פטירה

משה
משה חי

שלום ברשותי דירה אותה אני רוצה להוריש לבן שלי.(נשוי עם ילדים) אני רוצה לרשום בצוואה שבמקרה ובעתיד הבן שלי יתגרש מאשתו או ילך לעולמו , אשתו לא תירש חלק בדירה אלא הדירה תעבור בירושה לילדים שלו בלבד. האם מבחינה חוקית מספיק לרשום את זה בצוואה ,כדי להיות בטוח שבכל מקרה לא יהיה לאשתו חלק בדירה ? האם זה מספיק גם במקרה שהבן שלי ואשתו יגורו בדירה הזאת ? תודה

RE:
עו"ד רונן גדות
עו"ד רונן גדות

צוואה טובה ערוכה ומנוסחת כראוי תספיק. אבל יש להקפיד על ה"מנוסחת כראוי" ולא להעתיק ניסוחים שאינם מותאמים למצב המסוים שלך. אשמח לעזור.