משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

זכויות בדירה

טוב
טובה

שלום רב, אשמח לקבל חוות דעת לגבי נושא זה. יש לי בן זוג מזה 6 שנים. הוא עובד ומתגורר בדירה שכורה בת"א, ואני מתגוררת בצפון הארץ, יש לי בית פרטי, אני גרושה + 2 ילדים. הבן זוג שלי מגיע אלי כול סוף שבוע הביתה, כמו כן גם בחגים, אני לא עובדת וחיה מהבטחת הכנסה. יש לציין שהוא משתתף עימי מעט בהוצאות המחיה. אשמח לדעת האם אני חייבת לעשות צוואה ולקבוע שהדירה שלי תהיה רק לילדיי, והאם יש לו זכות כול שהיא בירושה הנ"ל. אנא יעצו לי מה עליי לעשות. תודה מראש.

RE:
עו"ד רונן גדות
עו"ד רונן גדות

לאור טיב הקשר ביניכם ואם ברצונך להבטיח את ירושת הילדים - אכן מומלץ שתעשי צוואה מתאימה. הענין חשוב מכדי להשאיר אותו כך פתוח.