מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
0539376325
חזרה לפורום

צוואה

חיי
חיים

שלום רב. לפני שבועיים אבי נפטר והשאיר אחריו צוואה חתומה עי אשתו של דודי שמופיע בצוואה. הובא לידעתי שזוהיא צוואה לא תקנית שכן אשתו של דודי לא יכולה לשמש עדה. האם זה נכון? דבר שני . אם הצוואה מבוטלת ואנחנו שנים ילדים לאבא בלי בת זוג לאבא . האם הדודים יכולים לדרוש חלק בירושה במידה והצוואה מתבטלת או שלפי החוק והוא ברור רק הילדים זכאים לקבל את הרכוש והכסף. או שיש פירצה בחוק הזה שכן באיזשהו מצב הדודים כן יקבלו את הכסף. חשוב לציין שאבא בזמנו שילם לאחים כסף והם חתמו ויתור אצל עורך דין על כל הרכוש .

RE:
רונן גדות - עורך דין ונוטריון
רונן גדות - עורך דין ונוטריון

1. הצוואה אינה נפסלת, אבל לפי החוק בטלה כל הוראה בצוואה לפיה הדוד, שאשתו היתה עדה, יורש את המנוח. אבל בטלה רק הוראה מסויימת זאת. 2. כאשר יש למנוח לפחות ילד אחד, או נכד אחד, האחים של המנוח אינם יורשים דבר לפי החוק.