מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון
רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.
אלי.פ
אחד האחים הגיש בקשה לצו ירושה במסגרת ההגשה קיבלתי הודעה ליורש עלפי דין מיכיוון שיש בידי צוואה שלפייה אני היורש הגשתי צו לקיום צוואה+התנגדות לבקשה שהאח הגיש(בקשה לצו ירושה) ככה מילאתי את סעיף 12 ---------------------------- לפי סעיף 12 (12) בתהאם לתקנה 14(ב)(4) לתקנות הירושה, התשנ"ח - 1988, נשלחו לזוכים על פי הצוואה הודעות בדואר רשום על זכאותם, בתאריכים ........(ריק)...... לזוכים .....(ריק)......... לא נשלחו הודעות כאמור, מפאת יורש יחיד אם לפי הצוואה אני היורש האם היתי צריך לשלוח גם הודעה לאחים על הבקשה שלי נאמר לי שאין צורך שביגלל שזו בקשה שנייה באותו התיק שנפתח (האם זה נכון או הטעו אותי)

לפי החוק יש לשלוח הודעה ליורשים ששמותיהם נקובים בצוואה.